Catering - Katrineholm - Flen - Vingåker

CATERING FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Catering i Katrineholm, Flen & Vingåker

Vår catering i Katrineholm är det perfekta valet för dig som vill spenderar mer tid med dina gäster och inte behöva ägna alltid åt att fixa med maten. Därför så erbjuder vi en unik och lokal producerad catering för era fester, födelsedagar med mycket mer som förgyller era speciella tillfällen,

Oavsett om du har en bjudning på sommaren eller vintern så har vi alltid ett catering alternativ som passar dig. Hos oss kan du beställa catering som är allt ifrån Bröllop, vegetarisk catering till nyårscatering.

Vi anpassar oss efter våra kunder och vill alltid att ni ska bli nöjda så gott som det går. Därför så har vi tagit fram ett brett catering sortiment som ni hittar längre ner på vår catering sida. 

 

Våra Catering Erbjudande

Bröllop

Vi har catering för erat bröllop och er stora dag. Vi hjälper till med att skapa en anpassad bröllops meny som passar efter erat tema och era önskningar.

Läs om vår bröllopscatering här.

Grillat & BBQ

Ska du ha grillparty eller vill du bjuda dina nära och kära på något speciellt till middag så kan vår Grillat & BBQcatering var något för dig.

Läs om vår grillat & bbqcatering här.

Smörgåstårtor

Vi har smörgåstårtorna som passar alla. Vill du lyxa till det med en den svenska klassikern smörgåstårta till kalaset eller festen?

Läs om vår smörgåstårtscatering här.

Företag

Vi har catering för företag som vill ha färdiga lunchlådor till lunchmöten och konferenser med mera. Vi kör ut i hela Katrineholm.

Läs om vår företagscatering här.

Fest

Vi har catering för alla fester i Katrineholm. Oavsett om du ska din fest under sommarhalvåret eller under vinterhalvåret så har vi alltid något som passar.

Läs om vår festcatering här.

Jul

Låt oss ta hand om julmaten så kan du fira julen med din familj och dina vänner. Vi har allt för det perfekta julbordet i Katrineholm.

Läs om vår julcatering här.

Påsk

Låt oss servera er under påsken och bjuda er på ett oförglömligt påskbord. Spendera mindre tid i köket och umgås mer med din familj.

Läs om vår påskcatering här.

Födelsedagar

Vi hjälper dig med catering för din födelsedag i Katrineholm så att du kan luta dig tillbaka och umgås med familj och vänner. 

Läs om vår födelsedagscatering här.

Studenten

Vi hjälper dig med maten efter dina önskemål och ser till att du kan vara med och fira istället för att tillbringa dagen i köket.

Läs om vår studentcatering här.

Midsommar

Vi har catering för midsommaren med alla dom klassiska rätterna från sill, gravad lax, Västerbotten ostpaj till grillade revbensspjäll med mera.

Läs om vår midsommarcatering här.

Nyår

Fira in det nya året och låt oss att ta hand om maten medans du umgås och har det roligt med dina vänner och familj i Katrineholm.

Läs om vår nyårscatering här.

Vegetariskt

Det vegetariska köket är ett kök med många spännande och goda rätter som passar till precis alla tillfällen , bröllop som fest.

Läs om vår vegetariskacatering här.

VÅR MENY

Vi har en välbalanserad och varierande meny som passar både stora som små. Om det är något speciellt ni eftertraktar så är vi inte omöjliga.

ALLERGIER

Om du eller om några av dina gäster har någon allergi så anpassar vi självklart maten efter dom. Meddela bara oss så gör vi en anpassad meny till dig.

BOKA I FÖRVÄG

Då vi har många kunder att betjäna så är det bara bra om du kan boka din catering i förväg så att det inte blir försent med planeringen av din catering.

FESTLOKAL

Behöver du hyra en festlokal för bröllop eller fest så hjälper vi er gärna med det. Meddela oss bara hur många och vilken  dag och tidpunkt.

Kontakta Oss

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

073 330 12 31

stortorgetsbistro@gmail.com

Lämna oss ett meddelande

12 + 8 =

anno 2018

KONTAKTA OSS

Tel:+46 0733301231

E-post: stortorgetsbistro@gmail.com

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

 

ÖPPETTIDER

 

 

 

 

Kvällsöppet alla dagar endast vid förbokning av minst 8 personer.

 

 

©  2019 Stortorgets Bistro & Café