Catering

Catering till fest

Vi på Ceith & Agnes Mat och Dryck serverar hemlagad mat med personlig prägel och en stor portion omtanke vid varje uppdrag. Vår mat lagas från grunden och vi använder bara de bästa råvarorna.

Vår festcatering passar såväl till små, som stora fester och tillställningar i hela Katrineholm. Det ska vara enkelt att och roligt att vara värd/värdinna på en fest. Därför underlättar vi för dig med vår festcatering.

Uthyrning av festlokal.

Om du behöver hyra en festlokal till ett kalaset eller en stor fest  där du har bjudit eller kommer att bjuda många så har vi en med perfekt läge och utrymme.

Vår festlokal som vi hyr ut ligger på Fabriksgatan 10 i Katrineholm och är även vår restaurang. Det ger möjlighet till att vi även kan erbjuda er servering under själva festens gång.

Mat till festen.

Vi kan tillaga det mesta i matväg och det är bara fantasin som sätter gränser. Om ni har några speciella önskemål så går det bra och om ni vill att vi tillagar maten glutenfritt eller laktosfritt så är inte det heller några problem.

Vilka fördelar finns det med catering till fest?

Det finns många fördelar med att välja att beställa catering till en fest t, ex. När man beställer en catering så behöver man inte tänka på alla förberedelser som gäller maten som t, ex inköp, beräkning av mängden av mat och så klart tillagningen av maten.

En annan fördel med att beställa catering är att du hinner umgås mycket mer med dina gäster och ha roligt.

Leverans av din mat till festen.

Vi levererar maten i hela Katrineholm, Flen och Vingåker och du får alltid maten i god tid och varm om det är en varmrätt du har beställt.

Om du istället har valt att hyra vår festlokal så tillagar vi maten direkt på plats och serverar er.

Beställning av festcatering.

När du beställer av vår festcatering eller vill hyra vår festlokal i samband med vår festcatering så kan du antingen kontakta oss via mejl eller telefon.

Telefon: 073 330 12 31 | E-postadress: stortorgetsbistro@gmail.com

För mer information om våra olika catering erbjudanden besök vår cateringsida här.

 

Kontakta Oss

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

073 330 12 31

stortorgetsbistro@gmail.com

Lämna oss ett meddelande

6 + 5 =

anno 2018

KONTAKTA OSS

Tel:+46 0733301231

E-post: stortorgetsbistro@gmail.com

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

 

ÖPPETTIDER

 

 

 

 

Kvällsöppet alla dagar endast vid förbokning av minst 8 personer.

 

 

©  2019 Stortorgets Bistro & Café