Catering - Företag

Catering för företag i Katrineholm

Vi på Ceith och Agnes Mat och Dryck i Katrineholm har en lång erfarenhet av catering till företag i och utanför Katrineholm. För er som vill ha en rykande färsk matlåda till mötet på arbetsplatsen eller en riktig god buffé för alla era anställda till er afterwork. Vi erbjuder Catering för både små och stora företag i hela Katrineholm.

Lunchlådor levererade direkt till jobbet!

Lunch är en av dagens mest viktiga tidpunkter för oss människor och speciellt när vi jobbar. Att ta sig tid att äta en näringsrik lunch ger dig på både energi och kraft för att orka fortsätta och prestera under dagen och dess alla utmaningar.

Hos oss kan ni hämta era färska rykande matlådor så att du och dina kollegor kan får njuta av eran goda och näringsrika lunch tillsammans i lugn och ro. Lunchlådorna är förpackade så att dom håller värmen och serveras i miljövänliga plastlådor för enkel soppsortering.

Catering för kick-off och event för företag i Katrineholm.

Vid en kick-off eller ett företagsevent så kan det vara bra att beställa catering. Om du vill veta mer om detta så kan du besöka våra sida festcatering eller kontakta oss på telefon: 073 330 12 31 eller på vår e-post stortorgetsbistro@gmail.com

Varför ska man beställa catering?

Det finns flera positiva fördelar med att beställa catering av oss som företag då vi ger er hög kvalitet på både mat och service. Med vår catering så får du alltid dina matlådor rykande färska där ingredienserna är av högsta kvalitet och hanterade med omsorg.

En annan fördel att beställa catering av oss som företag är att du slipper själv åka och hämta maten och kan fokusera på ditt jobb och dina anställda.

Beställ catering för företag.

För att beställa av oss så kan du antingen kontakta oss via telefon eller kontakta oss via mejl.

Telefon: 073 330 12 31  |   E-postadress: stortorgetsbistro@gmail.com

 

För mer information om våra olika catering erbjudanden besök vår cateringsida här.

Kontakta Oss

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

073 330 12 31

stortorgetsbistro@gmail.com

Lämna oss ett meddelande

11 + 13 =

anno 2018

KONTAKTA OSS

Tel:+46 0733301231

E-post: stortorgetsbistro@gmail.com

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

 

ÖPPETTIDER

 

 

 

 

Kvällsöppet alla dagar endast vid förbokning av minst 8 personer.

 

 

©  2019 Stortorgets Bistro & Café