Catering - Jul

FÖR SPECIELLA TILLFÄLLEN

Catering för den perfekta julen

Nu är julen snart här och det börjar bli dags att planera julhelgen med nära och kära. Är du den som står för all matlagning eller brukar ni dela upp det då det finns massa andra saker som bidrar till julstressen?

Skippa julstressen och låt oss ta förberedda er jul mat. Vi har stor erfarenhet av julbord och vet vad som funkar på julbordet. Kontakta oss så hjälper vi dig att förberedda en jul catering som funkar för dig.

 

Lite tips för att slippa julstressen.

Till jul finns det en miljon saker att tänka på känns det som ibland. Julgrannen ska pyntas, julklappar ska köpas och slås in i julpapper och det ska bakas pepparkakshus och mycket annat som ska fixas. 

Testa istället några av dom här tipsen.

  1.  Beställ en julcatering och slipp allt slit och jobb som varje år tär och irriterar den som har ansvar över maten. På sätt så kan alla vara med och umgås och få julefrid tillsammans.
  2. Köp inte dina julklappar i sista ”sekunden”. Planera istället din julhandel och strö ut dina inköp på hela året istället. På det sättet spara du både tid och pengar.
  3. Istället för att köpa sill till julbordet så kan man förberedda med sin egna hemma gjorda inlagda sill som troligtvis kommer att uppskattas mer av dina nära och kära plus att du kan göra i ordning det innan och plocka fram när det väl är dags.

Kontakta Oss

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

073 330 12 31

stortorgetsbistro@gmail.com

Lämna oss ett meddelande

12 + 6 =

anno 2018

KONTAKTA OSS

Tel:+46 0733301231

E-post: stortorgetsbistro@gmail.com

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

 

ÖPPETTIDER

 

 

 

 

Kvällsöppet alla dagar endast vid förbokning av minst 8 personer.

 

 

©  2019 Stortorgets Bistro & Café