Midsommarcatering

Catering Till Midsommar

Med vår midsommarcatering så slipper du stressen med all matlagning och gör så att du/ni kan vara med på alla midsommarlekar och fira midsommar utan en massa stress och måsten.

Varför firar man midsommar?

Högtiden midsommar är årets längsta dag och årets kortaste natt och vi i Sverige har firat detta sedan urminnes tider. Till midsommar så dekorerar man med blommor och klär midsommarstången med blomster och björkris som symboliserar fruktsamheten.

Midsommar har firats i flera hundra år i Sverige där man har trott på magiska krafter som fanns i naturen så som blommor och morgondaggen i gräset som sägs att det gör så att man bli frisk i ett helt år.

Förutom allt blomster och konstiga danser som man gör på midsommar så är det ganska populärt med lekar till midsommar.

Midsommarmat.

Till Midsommar så har man också den traditionella midsommarmaten som består av flera klassiska maträtter som påminner om jul och påskbordet.

På matbordet på midsommar kan det finnas maträtter som t, ex Janssons Frestelse, Västerbottenpaj, gravad lax, sill, gubbröra och osv. Men det kan också kompletteras med nya mordenigheter så som fruktbricka med exotiska frukters, ostbricka, grillade kycklingklubbor och grillade revbensspjäll som exempel.

Varför ska man beställa midsommarcatering?

För att njuta till fullo med sina nära och kära vänner och familjemedlemmar så kan det bli stressigt att hinna med att tillaga all mat och därför kan det vara värt att beställa catering till midsommar.

Leverans av maten.

Vi levererar midsommarmaten dagen innan midsommar och vi levererar endast inom Flen, Katrineholm, Vingåker, Östra Vingåker och Baggetorp. Obs transportkostnad tillkommer.

För er som vill hämta maten själva så gör ni det på vår restaurang Ceith & Agnes Mat och Dryck på Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm.

Beställ midsommarcatering.

När du beställer vår midsommarcatering av oss kan du antingen göra det via mejl eller telefon. Vi tar emot din beställning och anpassar den så att den passar just dina önskemål.

Telefon: 073 330 12 31 | E-postadress: stortorgetsbistro@gmail.com

För mer information om våra olika catering erbjudanden besök vår cateringsida här.

Kontakta Oss

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

073 330 12 31

stortorgetsbistro@gmail.com

Lämna oss ett meddelande

13 + 13 =

anno 2018

KONTAKTA OSS

Tel:+46 0733301231

E-post: stortorgetsbistro@gmail.com

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

 

ÖPPETTIDER

 

 

 

 

Kvällsöppet alla dagar endast vid förbokning av minst 8 personer.

 

 

©  2019 Stortorgets Bistro & Café