Catering

Catering

Catering för det nya året

Till nyår så är det mycket som ska förberedas och tillagas. Det kan leda till en massa onödig stress och slösad tid när du egentligen hade kunnat slappna av i väntan på att dina nyårsgäster.

Istället för att stressa med inköp och tillagning av eran nyårsmat så låt oss hjälpa dig med en fantastisk nyårsmiddag som förgyller den sista dagen på året tillsammans med dina vänner och familj.

Beställning av nyårscatering.

När du ska göra en beställning av våran nyårscatering så kontaktar du oss via telefon eller via våran mail.

Telefon: 073 330 12 31 | E-postadress: stortorgetsbistro@gmail.com

Vid en beställning så hjälper vid dig att planera din nyårsmeny och kan hjälpa dig med att ge förslag på olika maträtter och tilltugg som passar till nyår.

För mer information om våra olika catering erbjudanden besök vår cateringsida här.

Leverans av din catering till nyår.

Vi levererar inom hela Katrineholm, Flen  och Vingåker och ser alltid till att maten serveras varm och fräsch. För dig som hellre vill hämta er beställda nyårscatering själv så går det bra att göra det på vår restaurang här i Katrineholm på fabriksgatan 10 bredvid Katrineholms Resecentrum.

Om ni behöver ha en festlokal för ert nyårsfirande så hyr vi ut vår lokal till er vid en beställning av vår catering. för mer information besök vår sida festlokal här.

Tips på populära maträtter till nyår.

Till nyår så finns det flera populära och klassiska maträtter som man kan servera under nyårsfirandet. Men för er som kanske inte vet vad ni ska servera eller som har tröttnat på den klassiska nyårsmaten som serveras år ut och år in så kommer här några tips på vad ni kan äta till nyår.

  • Gratinerad hummer med lime och chili.

Att äta och servera hummer till nyår är en riktig populär maträtt som gör sig bäst till nyår. Den gratinerade hummern med lime och chili ger en fräsch och god smak som ger det där lilla extra till nyårsfirandet.

  • Krämig risotto med svamp.

Lyxa till det med en krämig risotto med svamp till nyår. Detta är en maträtt som passar både för som vuxna samt alla barnen som kommer att närvara vid nyårsfirandet.

  • Vitlöksstekta lammkotletter med getostkräm.

Dom klassiska lammkotletterna kan tillagas på flera olika sätt men till nyår för att lyxa till det lite så kan vi rekommendera vitlöksstekta lammkotletter med getostkräm.

  • Plankstek.

Alla favorit plankstek är en festlig maträtt som går att kombinera med alla årstider och kommer att göra ett gott intryck på både dina gäster och dina egna smaklökar till nyårsfirandet.

  • Toscansk hummersoppa.

Att bryta på en gammal nyårstradition kan vara svårt då man kanske inte vet vad man ska byta ut för maträtt som kommer att göra det speciellt då man firar in det nya året.

Varför inte då börja med en enkel men dock så god toscansk hummersoppa.

  • Oxfilè med parmaflarn.

Testa något nytt med den festliga maträtten oxfilè med parmaflarn. Maträtten oxfilè med parmaflarn kommer att imponera både på dig och dina gäster.

  • Gräddbakad kyckling med variation på blomkål.

För er som kanske vill äta nyttigt men ändå gott på nyår kan vi rekommendera gräddbakad kyckling med variation på blomkål.

  • Marinerad torskrygg med ostkräm.

Den marinerade torskryggen med ostkräm är en maträtt för som älskar fisk. Till fisken så kan man servera den passande drycken champagne och det funkar även med ett gott vitt vin.

Kontakta Oss

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

073 330 12 31

stortorgetsbistro@gmail.com

Lämna oss ett meddelande

6 + 12 =

anno 2018

KONTAKTA OSS

Tel:+46 0733301231

E-post: stortorgetsbistro@gmail.com

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

 

ÖPPETTIDER

 

 

 

 

Kvällsöppet alla dagar endast vid förbokning av minst 8 personer.

 

 

©  2019 Stortorgets Bistro & Café