Påsk - Catering

Catering till påsk

Då påsken kanske inte är lika stressladdat som julen men den kan ända vara stressig så kan det vara bra att beställa påskcatering för att slippa stress och att få vara mer med dina nära och kära.

Påskmaten.

För ett lyckat upplägg av mat till påsk så finns det en mängd olika maträtter som passar till påsken. Ägg, prinskorv, revbensspjäll, lax, köttbullar, sill, potatis, Janssons frestelse och massor av annat gott.

Leverans av påskmaten.

Vi levererar inom Katrineholm, Vingåker och Flen och leveransen görs senast en dag innan påsk. Det går också bra att hämta maten dagen innan påsk på Fabriksgatan 10 i Katrineholm.

Varför firar vi påsk?

Påsken är en utav dom större högtiderna i Sverige där vänner och familj samlas för att fira den största kristna högtiden. Anledningen till att man firar påsk skulle jag säga är av två anledningar.

  1. Vi firar påsk till minnet av Jesu Kristus lidande, död och uppståndelse.
  2. Vi firar påsk för att hålla en fin och gammal tradition levande samt att det är ett bra tillfälle att samlas och umgås i familjen. Sen får man inte glömma barnen som letar efter påskägg och som får klä ut sig till påskkärringar.

Så pyntar du inför påsken.

Då påsken till större del handlar om kristendomens firande för Jesus Kristus lidande, död och uppståndelse så är påsken och den tid då påskharen delar ut ägg till barn.

Därför kan man dekorera med färgglada ägg och björkris som man snyggar till med färgglada fjädrar och annat påskpynt som representerar påsken.

Tips för lite nyttigare påskgodis.

Istället för att lägga det klassiska godiset i påskäggen så kan man byta ut det mot lite nyttigare godis.

Då inte alla barn beroende på ålder kan eller får äta godis så kan man fortfarande busa till det med att lägga andra goda saker i påskäggen.

Fyll påskäggen med russin och frukter på så sätt för till och med dom allra minsta vara med när det ska letas ägg och alla blir nöjda och glada.

Beställ påskcatering.

När du beställer av vår påskcatering kan du antingen göra det genom att kontakta oss via telefon eller mejl. Vi tar emot din beställning och anpassar den efter dina krav och önskemål.

Telefon: 073 330 12 31 | E-postadress: stortorgetsbistro@gmail.com

För mer information om våra olika catering erbjudanden besök vår cateringsida här.

Kontakta Oss

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

073 330 12 31

stortorgetsbistro@gmail.com

Lämna oss ett meddelande

5 + 6 =

anno 2018

KONTAKTA OSS

Tel:+46 0733301231

E-post: stortorgetsbistro@gmail.com

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

 

ÖPPETTIDER

 

 

 

 

Kvällsöppet alla dagar endast vid förbokning av minst 8 personer.

 

 

©  2019 Stortorgets Bistro & Café