Studenten - Catering

Catering för Studenten

“Sjung om studentens lyckliga dag, låt om oss fröjdas i ungdomens vår, än klappar hjärtat med friska slag, och den ljusnande framtid är vår!……..”.

Att ta studenten är en stor sak att göra och det måste firas med pompa och ståhej. För dig som har ett barn eller en annan familjemedlem som ska ta studenten, kan kanske ibland uppleva att det kan bli stressigt att hinna med både firande och tillagning av mat och andra förberedelser.

Låt oss istället hjälpa dig med matlagningen och fikat till studentfirandet så att du kan vara med och fira den som tar studenten.

Beställning av studentcatering.

När du ska göra en beställning av vår studentcatering så har vi inte någon specifik meny som du kan titta på. Vi tillagar och levererar det som du önskar att få att på din studentskiva.

Vi kan även ge tips och råd på mat som kan passa till er studentskiva om du inte är helt säker på vad du vill ha.

För att göra en beställning så kan du antingen kontakta oss via mejl eller telefon.

Telefon: 073 330 12 31 | E-postadress: stortorgetsbistro@gmail.com

För mer information om våra olika catering erbjudanden besök vår cateringsida här.

Leverans av din mat till studenten.

Vi levererar inom hela Katrineholm, Flen och Vingåker och ser alltid till att maten håller sin kvalitè och färskhet när du får maten levererad. Du kan också välja att hämta maten hos oss på vår restaurang här i Katrineholm.

Om du saknar en lokal eller plats där ni kan fira studenten så är ni mer än välkomna att hyra vår festlokal. För mer information besök vår sida festlokal här.

Tips på mat till studenten.

Då det finns väldigt många festliga maträtter att välja på när man ska bjuda till med en fest eller ett firande så kan det ibland vara svårt att veta vad man ska välja. Därför så har vi gjort en lista på några alternativ som man skulle kunna bjuda på.

Den enkla men väldigt goda och omtyckta smörgåstårtan är en riktigt populär maträtt att bjuda på vid festligheter och firande.

Fördelarna med smörgåstårtan är att den faller dom flesta i smaken och att den räcker till flera personer och kan förvaras smidigt i kylskåpet över natten.

Studenten firas under det varma och sköna sommarhalvåret och vad passar då inte bättre än att bjuda på en god grillbuffè.

Grillad mat är verkligen förknippat med sommaren och passar perfekt som mat i samband med ett firande av studenten eller för den delen någon annan festlighet.

Det finns många fördelar med att bjuda dina studentfirande gäster på en smakrik och näringsrik vegetarisk maträtt. Det kan vara en god sallad med tillbehör eller annan vegetariskt tillagad maträtt.

Fördelarna med att bjuda på en vegetarisk maträtt under sommarhalvåret är att det är i säsongen för grönsaker och frukt och det ger maten mer karaktär och smak.

En annan fördel med att bjuda på en vegetarisk maträtt är att den är inte lika svårsmält och gör så att dina gäster orkar att socialisera sig mer under kvällen.

Kontakta Oss

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

073 330 12 31

stortorgetsbistro@gmail.com

Lämna oss ett meddelande

13 + 9 =

anno 2018

KONTAKTA OSS

Tel:+46 0733301231

E-post: stortorgetsbistro@gmail.com

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

 

ÖPPETTIDER

 

 

 

 

Kvällsöppet alla dagar endast vid förbokning av minst 8 personer.

 

 

©  2019 Stortorgets Bistro & Café