Dryck & Matlagningskurser

Vi är en lokal och personlig catering och restaurang som ni hittar i Katrineholms centrum

FÖR SPECIELLA TILLFÄLLEN

Dryck & Matlagningskurser i Katrineholm

Vi erbjuder matlagningskurser för den som vill utvidga sina kunskaper i köket men som också vill lära sig att laga nya maträtter som man kan bjuda sina vänner och familj på. Att laga mat handlar om glädje och inspiration som man sammanställer med en god och snyggt upplagd maträtt. 

I våra matlagningskurser kommer du att få lära dig nya knep och tillagningsätt som kommer att förenkla din matlagning samt att våga testa sig på nya maträtter som du kanske inte vågat dig på förut.

 

Lär dig att laga Svensk husmanskost

Inom den svenska husmanskosten finns det en hel uppsjö av olika maträtter som presentera sverige både i nutid och då tid samt ett par maträtter som har blivit försvenskade och är populära bland svenskarna idag. Vi kommer att lära dig hur man tillagar svensk husmanskost och hur man kan utveckla den till en mer spännande och smakfull måltid. Läs mer om vår matlagningskurs svensk husmanskost.

Lär dig göra såser från grunden

För att göra en riktig god sås som ger maten det där lilla extra behövs det inte mycket för att det ska bli bra. Med våran matlagningskurs såser lär du dig hur man gör såser ifrån grunden som blir så mycket godare och nyttigare än dom färdiga som man kan köpa på affären. Läs mer om vår matlagningskurs för såser.

Matlagningskurs inom det Italienska köket

Är du nyfiken på att lära dig mer om den Italienska köket och dess goda mat så kan våran matlagningskurs inom det Italienska köket vara något för dig. Vi kommer att lära dig hur man på bästa sätt tillverkar pasta ifrån grunden och lär dig att tillaga pastan al dente som är ett uttryck för en prefekt tillagad pasta. Läs mer om matlagningskurs inom det Italienska köket.

Lär dig grilla som en mästare.

I våran grillkurs kommer du att få lära dig allt som behövs för att du ska bli en mästare på att grilla. Vi kommer att lära dig från grunden hur man får till den perfekta glöden till att lära dig om vilka tillbehör och temperaturer som du ska grilla med. Läs mer om detta i våran grillkurs.

Kontakta Oss

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

073 330 12 31

stortorgetsbistro@gmail.com

Lämna oss ett meddelande

1 + 15 =

anno 2018

KONTAKTA OSS

Tel:+46 0733301231

E-post: stortorgetsbistro@gmail.com

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

 

ÖPPETTIDER

 

 

 

 

Kvällsöppet alla dagar endast vid förbokning av minst 8 personer.

 

 

©  2019 Stortorgets Bistro & Café