Grillat & BBQ - Catering

Grillat & BBQ – Catering

Vår Grillat & BBQ-catering är något för alla er grillälskande privatpersoner och företag som kanske ska ha en fest, kalas, middagsbjudning eller liknande men känner att ni kanske inte har lust att stå vid grillen hela kvällen utan hellre vill umgås med dina vänner, familj eller kollegor.

Grillning.

Grillen ”Världens äldsta tillagnings konst av mat”. Sedan 1940-talet i Sverige så har vi använt oss av ordet grilla. Och det är en ett avslappnande och socialt sätt att tillaga mat på. Vid grillen kan man bjuda in sina vänner, grannar, familj eller kollegor och ha en trevlig stund tillsammans medan man tillagar maten.

Detta brukar vanligtvis inträffa under sommarhalvåret då det är lite varmare ute.

Det underbara med just grillning är att det är en enkel tillagningsmetod som inte kräver något stort kök med en massa köksapparater.

För att avancera grillningen lite så kan man använda sig utav olika termometrar och olika grillsätt som att tillaga köttet över direkt värme eller indirekt värme.

BBQ.

Ordet eller förkortningen BBQ/Barbecue är ett tillagningssätt där man låter köttbiten som har marinerats med olika kryddor och olja tillagas med Indirekt värme. När man tillagar köttet med indirekt värme så lägger man köttet på sidan av den glödande kolbädden.

På så sätt så tillagas köttet långsamt och blir mört så att det nästan lossnar från benet om t, ex ska tillaga revbensspjäll.

Köttet som tillagas via BBQ kommer att få en rökigare smak och bli saftigt och nästan ”smälta” i munnen när du tar en tugga.

Tillbehör till Grillat & BBQ-catering.

När du beställer utav vår Grillat & BBQ-catering så får du välja på ett flertal olika tillbehör. Vi gör allt ifrån grunden och kan ta emot i princip alla olika slags önskemål beroende på säsong och våra leverantörer.

Gör en beställning av Grillat & BBQ-catering.

För att göra en beställning av vår Grillat & BBQ-catering så kan du kontakta oss via telefon: 073 330 12 31 eller via vår e-post på stortorgetsbistro@gmail.com

Viktigt att tänka på när innan du gör en bokning av vår Grillat & BBQ-catering är att du kontaktar oss cirka en vecka innan det utsatta datumet, då vi kan vara bokade.

För mer information om våra olika catering erbjudanden besök vår cateringsida här.

Kontakta Oss

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

073 330 12 31

stortorgetsbistro@gmail.com

Lämna oss ett meddelande

15 + 3 =

anno 2018

KONTAKTA OSS

Tel:+46 0733301231

E-post: stortorgetsbistro@gmail.com

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

 

ÖPPETTIDER

 

 

 

 

Kvällsöppet alla dagar endast vid förbokning av minst 8 personer.

 

 

©  2019 Stortorgets Bistro & Café