Om Oss

Vi är en lokal och personlig catering och restaurang som ni hittar i Katrineholms centrum 

Ceith & Agnes Mat och Dryck

Vi på Ceith & Agnes Mat och Dryck har en stor passion för mat och dryck. Därför vill vi alltid kunna erbjuda våra gäster god lokal producerad mat som serveras efter säsong.

Vi har något som passar för hela familjen och ni är mer än välkomna att besöka vår restaurang för en trevlig lunch eller middag med din familj eller bekanta.

 

 

OM RESTAURANGEN

Restaurangen Ceith & Agnes Mat och Dryck startades år 2018 och ni hittar vår restaurang på Stortorget 10 som ligger nära och centralt i Katrineholms centrum. Här blir du alltid bemött med värme och en trevlig och services inriktad personal.

På sommarhalvåret är våran uteservering öppen där ni kan avnjuta en god lunch eller middag tillsammans med familj och vänner.

VAD VI HAR ATT ERBJUDA

Vi på Ceith & Agnes Mat och Dryck erbjuder Catering av olika event så som bröllop, privatfester, företagsfester och andra speciella tillfällen som är värda att fira. Här kan du även få ta del av våra matlagningskurser där du får lära dig att bli en bättre hemmakock eller förfina dina kunskaper i köket. Läs mer om våra dryck & matlagningskurser.

Vi kan även låna ut vår festlokal för den som vill ha en helkväll tillsammans med familj, vänner och kollegor utan att behöva tänka på stöket som blir efter.

HÄR FINNS VI

Vår restaurang hittar ni mitt i Katrineholms centrum på Stortorget 10. Fördelen med att vår restaurang är så centralt placerad är att det ligger ett stenkast ifrån resecentrum som gör det smidigt taxi och bussförbindelser.

VÅR MAT

Hos oss kan du alltid vara säker på att den mat vi serverar dig är gjorda på lokalt producerade råvaror som är av högsta kvalité. Om du har en allergi eller är gluten/laktosintolerant så anpassar vi självklart maträtterna så att dom passar er.

Kontakta Oss

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

073 330 12 31

stortorgetsbistro@gmail.com

Lämna oss ett meddelande

11 + 1 =

anno 2018

KONTAKTA OSS

Tel:+46 0733301231

E-post: stortorgetsbistro@gmail.com

Fabriksgatan 10, 641 30 Katrineholm

 

ÖPPETTIDER

 

 

 

 

Kvällsöppet alla dagar endast vid förbokning av minst 8 personer.

 

 

©  2019 Stortorgets Bistro & Café